DRUGA USKRSNA – MLADI SUKRS – DAN SVETE KRIZME - NEDJELJA BOŽANSKOG MILOSRĐA - 28. travnja 2019.

Danas je krizma u župi. Mladih drugih razreda srednje škole naše župe primit će sakrament svete krizme ili potvrde pod misom u 9,00 sati koju predvodi nadbiskup u miru Marin.

Opečaćeni darom Duha Svetoga postaju zreli kršćani. Čestitamo i želimo da ustrajno svjedoče svoju vjeru.

Nedjelja božanskog milosrđa – danas možemo zadobiti potpuni ili djelomični oprost. Za potpuni oprost, uz prethodnu sakramentalnu ispovijed, sv. pričest te molitvu na nakanu Sv. oca, potrebno je u bilo kojoj crkvi sudjelovati u pobožnosti u čast Božanskog milosrđa pred Presvetim (izloženim ili u tabernakulu), kajući se iskreno za sve svoje grijehe ili izmoliti Vjerovanje i Očenaš, dodajući zaziv: Isuse milosrđe, uzdam se u te! Za djelomičan oprost potrebno je da vjernik upravi milosrdnom Isusu neki od pobožnih zaziva koji su od Crkve odobreni za javnu pobožnost.

Svete mise su: u 6,30 sati; 7,30 kod Sv. Roka; dječja u 9,00 sati svečana sveta misa pod kojom će se podijeliti sakrament svete krizme; 11,30 i večernja u 18,30 sati.

Misli uz današnje evanđelje. (Iv. 20,19-31)

Ivanovo evanđelje donosi izvještaj kako su Isusovi učenici bili zajedno nakon njegove smrti i uskrsnuća i tada se Isusu iznenada pojavljuje među njima. Pozdravio ih je «Mira vama!». Iznenađeni, nisu mogli vjerovati vlastitim očima. Zato im je pokazao probodene ruke i rebra  te oni povjerovaše.

Toma nije bio s njima. Puni oduševljenja, govorili su mu što se dogodilo, ali on im nije vjerovao. Želi sam vidjeti Isusa, opipati ga, i tako se osvjedočiti.

Nakon tjedan dana Isus se ponovno pojavio. Toma je s njima. Više nije bilo uzmaka. Pozvan je da ostvari ono što je prije govorio. Sam Isus ga poziva da se svojim prstima osvjedoči o istinitosti njegove prisutnosti. Tomine sumnje nestaju i on skrušeno ispovijeda svoju vjeru u Isusa uskrsloga.

 

 1. KALENDAR KROZ TJEDAN

 

srijeda,           1. svibnja 2019. Sv. Josip radnik. Početak trodnevnice za prvu svetu Pričest u 18,30 sati. Tema prvoga dana: sakrament krštenja-moje krštenje. Potičemo roditelje prvopričesnika da budu prisutni jer će na početku svete mise svoje dijete znamenovati svetom vodom sjećajući se njihova krštenja.

 

četvrtak,         2. svibnja 2019. Sv. Atanazije. Drugi dan trodnevnice. Tema drugoga dana: sakrament svete ispovijedi-moja prva ispovijed. Roditelji će pružiti mir svojoj djeci i pred Bogom im oprostiti njihove nestašluke-grijehe.

 

petak,             3. svibnja 2019. Sv. Filip i Jakov, apostoli. Prvi petak. Prva sveta ispovijed za prvopričesnike u 9,00 ili u 15,00 sati. Ako su djeca do podne u školi ispovijed im je po podne u 15 sati, a ako su po podne u školi ispovijed im je u 9 sati. Molimo roditelje da pomognu djeci oko ispita savjesti. Ako treba neka si napišu grijehe da im bude lakše. Vi im kažite u čemu oni nisu dobri. Neka Vas zamole za oproštenje.

                        Završetak trodnevnice – tema: sakrament svete Pričesti-moja prva pričest. Roditelji će na ovoj misi darovati djeci krunicu, znak ustrajne molitve, čistoće duše i stavljanje svojega djeteta pod zaštitu Majke Božje.

 

subota,           4. svibnja 2019. Prva subota. Generalna proba za prvopričesnike u 10,30 sati.

 

nedjelja,         5. svibnja 2019. TREĆA USKRSNA – DAN PRVE PRIČESTI.  Svete mise su: u 6,30 sati; 7,30 kod Sv. Roka;  svečana sveta misa i slavlje prve svete Pričesti u 9,00 sati; potom u 11,30 sati i večernja u 18,30 sati.

 

 1. ZAHVALA ZA OVOGODIŠNJE KRIZMENIKE

Veliku zahvalu i zasluge za ovogodišnje krizmenike zaslužuju njihovi roditelji koji su im podarili vjeru i pratili ih do ovoga dana njihove vjerske punoljetnosti, zrelosti. Pratite ih svojim molitvama i poticajima i dalje. Također hvala i njihovim školskim vjeroučiteljima koji su ih kroz deset godina školskog vjeronauka upoznavali s vjerom. Posebno hvala onima koji su kroz ovu školsku godinu vodili naše krizmenike u župnoj katehezi i uložili puno truda a to su: vlč. Robert Almaši, župni vikar, Dinko Glavaš, vjeroučitelj i Dino Pašalić, vjeroučitelj. Hvala vam.

 

 1. TRODNEVNA DUHOVNA PRIPRAVA ZA PRVOPRIČESNIKE

Trodnevna priprema za prvopričesnike bit će u srijedu, četvrtak i petak ovoga tjedna u 18,30 sati. Prvopričesnici trebaju doći pola sata prije mise. Pozivamo roditelje da svakako budu sudionici trodnevne duhovne pripreme jer će i sami  u njoj sudjelovati. Prvi dan će svetom vodom načiniti znak križa na čelu svog djeteta u znak sjećanja na njegovo krštenje. Drugi dan će dijete zatražiti oprost od svojih roditelja a treći dan će roditelji predati krunicu i uspomenu na prvu Pričest kao znak moljenja i primanja Isusa u svetoj pričesti.

 

 1. ISPOVIJED PRVOPRIČESNIKA

                        Prva sveta ispovijed za prvopričesnike 3. svibnja 2019. u 9,00 ili 15,00 sati. Ako su djeca do podne u školi ispovijed im je u 15 sati, a ako su po podne u školi ispovijed im je u 9 sati. Molimo roditelje da pomognu djeci oko ispita savjesti. Ako treba neka si napišu grijehe da im bude lakše. Vi im kažite u čemu oni nisu dobri. Neka Vas zamole za oproštenje.

 

 1. GENERALNA PROBA ZA PRVU SVETU PRIČEST

U subotu, 4. svibnja 2019., u 10,30 sati bit će generalna proba za prvopričesnike. Prvopričesnici će doći pred dvoranu gdje ćemo se svrstati u dva reda i svečana ući u crkvu. Tada ćemo proći cijelu misu u kojoj će sudjelovati i prvopričesnici.

 

 1. DAN PRVE PRIČESTI

U nedjelju, 5. svibnja 2019. godine svi prvopričesnici moraju doći u našu veliku dvoranu u 8,30 sati gdje će obući bijelu haljinu koju će nakon mise vratiti na isto mjesto. Haljinu će im predati osobe koje će za to biti zadužene. Kad primite haljinu i kad je predate bit će ubilježeno. Nakon što primite haljinu i obučete ju, izaći ćete pred dvoranu i stati u red. Procesija kreće u 9,00 sati. Prvo križ i ministranti a nakon toga svećenik, prvopričesnici a za njima roditelji. Svečano ulazimo u crkvu gdje započinje misno slavlje prve svete Pričesti. Nakon mise bit će fotografiranje po školama. Uz svećenika i katehetu molimo njihove vjeroučitelje i učitelje da se također fotografiraju zajedno sa svojim razredom. Nakon fotografiranja odlazite u dvoranu gdje ćete predati prvopričesničku haljinu.

 

 1. PISMO RODITELJIMA PRVOPRIČESNIKA

I ove smo godine podijelili prvopričesnicima pisma koja smo uputili njihovim roditeljima. Svrha pisma je upoznati roditelje s cijelim programom pripreme za prvu svetu Pričest, jer župne kateheze nema, tako da prvopričesnike zajedno okupljene nećemo vidjeti sve do prvoga dana trodnevnice, 1. svibnja, osim na misama.    

 

 1. SVIBANJSKE POBOŽNOSTI

Pred nama je mjesec svibanj kada održavamo i naše svibanjske pobožnosti. Svake večeri u 18,00 sati je molitva krunice, potom sv. misa s prigodnim razmišljanjem, te litanije i molitva Majci Božjoj. Pozivamo sve vjernike u što većem broju, posebno školsku djecu na sudjelovanje na svibanjskim pobožnostima kroz cijeli svibanj uz večernje svete mise.

 

 1. TEČAJ PRIPRAVE ZA BRAK

Novi ciklus tečaja priprave za brak započinje u ponedjeljak, 6. svibnja 2019. u 19,00 sati u našem Pastoralnom centru iza konkatedrale i traje još dva ponedjeljka i utorka u isto vrijeme. Prijave prije prvog predavanja,

 

 1. HRVATSKA MOLI ZA ŽIVOT – MOLITVENA DEVETNICA

Po preporuci Hrvatske biskupske konferencije, svaka župa pozvana je od Blagovijesti 25. ožujka pa do Božića, 25. prosinca 2019. moliti devetnicu pod nazivom ,,Hrvatska moli za život”. Nadbiskup metropolit đakovačko-osječki mons. dr. Đuro Hranić poziva sve župnike da u svojim župnim zajednicama svakog 25. u mjesecu tijekom devet mjeseci mole za Život.

 

 1. DAN HOPD ZRINSKI

Hrvatsko obrtničko pjevačko društvo Zrinski obilježaba 123. obljetnicu društva u nedjelju, 28. travnja 2019 u 18,30 sati pjevanjem večernje mise u konkatedrali te s par pjesama i nakon mise. Čestitamo pjevačkom društvu Zrinski te pozivamo vjernike na večernju misu.

 

 1. KONCERT U KONKATEDRALI

Koncert vokalnih solista uz pratnju orgulja, organizira se u nedjelju 05. svibnja nakon svete mise koja je u 18,30 sati.

Izvođači su dr. Sandor Balatoni iz Pečuha (orgulje) i vokalni solisti Inez Dorgo, Jennifer Schulz, Diana Kiss. Na programu bi bila djela: J. S. Bacha, W. A. Mozarta, F. Mendelssohna, G..F. Handela, A. Vivaldija. Preporučamo.

 

 1. USKRSNI KONCERT U KONKATEDRALI

Uskrsni koncert solista, orkestra i zbora HNK u Osijeku održat će se u nedjelju, 12. svibnja poslije večernje mise. Izvest će:

 1. J. S. Bach: JESUS BLEIBET MEINE FREUDE BWV 147 - Izvode: zbor i gudači

2.J. G. Rheinberger: STABAT MATER - Izvode: zbor i gudači

 1. F. Schubert: MISA br. 2 u G-duru, D 167 - Izvode: sopran, tenor, bariton zbor i gudači. Dirigent / Ante Sladoljev. Soprani solo: Gabrijela Škrabal, Jasna Komendanović. Baritoni solo: Krunoslav Tuma, Blaž Galojlić. Tenor solo: Filip Hozjak. Koncertni majstor / Igor Šimonji. Inspicijentica / Irena Budak. U koncertu sudjeluju solisti, zbor i gudači HNK u Osijeku.

 

 1. ŽUPNA KATEHEZA ZA OSTALE RAZREDE SRIJEDOM

Župna kateheza za učenike prvog, drugog, četvrtog, petog, šestog i sedmog razreda održava se svakog drugog tjedna i to srijedom po rasporedu:

Srijeda, 8. V., 22.V., 5.VI., 2019.

- 16 sati DRUGI RAZREDI - svih škola 
- 17 sati ČETVRTI RAZREDI – svi škola
- 16 sati ŠESTI RAZREDI – svih škola

Srijeda, 15. V., 29.V., 12.VI., 2019.
-16 sati PRVI RAZREDI– svih škola
-17 sati PETI RAZREDI – svih škola 
-17 sati SEDMI RAZREDI - svih škola 

15.       ŽUPNA KATEHEZA ZA KRIZMENIKE – OSMI RAZREDI

Župna kateheza za krizmenike i njihove roditelje održavat će se svakog mjeseca u 19,30 sati i to po školama. Susreti osmih razreda održat će se iza nove godine.

- srijeda,          8.V. 2019. OŠ F. Krežme i A. Mihanovića

- četvrtak,        9.V. 2019. OŠ Sv. Ane i OŠ I. Filipović

- petak,          10.V. 2019. OŠ Vl. Becića

 1. ŽUPNA KATEHEZA ZA KRIZMENIKE – PRVI SREDNJE

Župna kateheza za krizmenike i njihove roditelje prvog razreda srednje škole održavat će se u drugom tjednu tekućeg mjeseca u 19,30 sati i to po njihovim školama kao i prošle godine, to znači, da oni koji su pohađali osmi razrede u OŠ sv. Ane dolaze zajedno, bez obzira u koju srednju školu idu. To vrijedi i za sve ostale. Susreti će se održati po slijedećem rasporedu:

            - srijeda,   15. V. 2019. bivši polaznici OŠ Fr. Krežme i A. Mihanovića.

            - četvrtak, 16. V. 2019.  bivši polaznici OŠ sv. Ane i I. Filipovića.

            - petak,     17. V. 2019. bivši polaznici OŠ Vl. Becića

 

 1. ŽUPNA KATEHEZA ZA KRIZMENIKE – DRUGI SREDNJE

Župna kateheza za krizmenike i njihove roditelje drugog razreda srednje škole održavat će se dvaput mjesečno u 19,30 sati i to po njihovim školama kao i prošle godine, to znači, da oni koji su pohađali osmi razrede u OŠ sv. Ane dolaze zajedno, bez obzira u koju srednju školu idu. To vrijedi i za sve ostale. Susret će se održati po slijedećem rasporedu:

            - srijeda,   22.V. 2019. bivši polaznici OŠ Fr. Krežme i A. Mihanovića.

            - četvrtak, 23.V. 2019.  bivši polaznici OŠ sv. Ane i I. Filipovića.

            - petak,     24.V. 2019. bivši polaznici OŠ Vl. Becića.

 

 1. HOD ZA ŽIVOT

Ove godine se po prvi put Hod za život održava u Osijeku, 25. V.2019. Život svakoga od nas počeo je začećem - spajanjem muške i ženske spolne stanice nastaje novo, neponovljivo ljudsko biće s jedinstvenom DNA strukturom i kao zasebna jedinka raste u tijelu svoje majke. U trenutku začeća određeni su: spol djeteta, boja očiju, kose i kože, visina i građa tijela, smisao za glazbu, umjetnost, sport… Već 18. dan nakon začeća zabilježeni su otkucaji bebinog srca, a nerođeno dijete s 10 tjedana ima svoj jedinstveni otisak prsta.

Hodom za život ćemo ove godine poslati poruku da su nerođena djeca najranjivija i najnezaštićenija manjina u Hrvatskoj kojoj je ugroženo temeljno ljudsko pravo zajamčeno Ustavom - pravo na život!

Odvojite vrijeme i hodajte za one čija zaštita ovisi o svima nama. Više o Hodu za život u svom gradu možete doznati na www.hodzazivot.hr ili na Facebook stranicama Hoda za život Osijek, Zadar, Split, Zagreb i Rijeka.

U Osijeku je okupljanje za Hod za život u subotu, 18.5. u 10 sati na Zrinjevcu. Hodat ćemo Slavičekovom ulicom do Ulice Hrvatske Republike, Županijskom do Trga Ante Starčeviča gdje će se održati prigodni program.

 

 1. XIII. SUSRET MLADIH ĐAKOVAČKO-OSJEČKE NADBISKUPIJE

Na inicijativu Ureda za pastoral mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije ovogodišnji Nadbiskupijski susret mladih bit će 25. svibnja 2019. godine u Vinkovcima, u prostorima Ekonomske i trgovačke škole Ivana Domca (Antuna Akšamovića 31), pod geslom Ne boj se, samo vjeruj! (Mk 5,36). Susret je cjelodnevni, okupljanje je od 9.00 sati u sportskoj dvorani škole, a završava koncertom u centru grada. Program donosimo u nastavku. Program XIII. Nadbiskupijskog susreta mladih u Vinkovcima: 9.00–10.00 sati – okupljanje sudionika; 10.00 sati – pjesma i molitva; 10.15 sati – predavanje (fra Mario Knezović); 11.30–12.30. sati – skupno animiranje; 15.00 sati–Dijalog s Pastirom; 16.30 sati–sv. Misa (prije svete mise prilika za ispovijed); 18.00 sati–koncert duhovne glazbe. Prijave u župnom uredu do 13. svibnja. Ručak iz torbe. Ukupan broj mladih koji dolaze iz vaših župa možete prijaviti Uredu za mlade na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 031/253-932.

 

 1. SVEĆENIK U BOLNICI

Svećenik zadužen za bolnicu je pater Stanislav Wojtko koji obilazi pojedine odjele u bolnici, tako da se bolesnici koji to žele mogu ispovijedati. Ako se bolesnik želi ispovjediti može i telefonom pozvati svećenika. Telefon patra Stanislava je: 091 4600434.

 

 1. PAZITELJI KONKATEDRALE

Pozivam sve osobe koje su se prijavile da budu pazitelji konkatedrale, držite  se rasporeda. Crkva je otvorena od 8 do 19 sati, osim ponedjeljkom, radi čišćenja zatvorena je od 8 do 12 sati. Upućujemo poziv svim starijim osobama da postanu pazitelji konkatedrale prijavom u župni ured.

 

 1. DONESITE OBITELJSKI KARTON

Ako još niste predali vaš OBITELJSKI KARTON učinite to što prije. Želja nam je da što više obiteljskih podataka unesemo u vaš karton. Ako ga nemate, obiteljski karton možete dobiti u župnom uredu. Hvala vam.

 

 1. ZAHVALA

Hvala svima koji su pridonijeli svojim prilogom za potrebe župe i župne crkve. Potičem župljane koji to do sada nisu učinili. Molimo sve obitelji koje žive u župi, a nisu prijavljene, da to učine.  

 

 1. TISAK

            Glas Koncila, Župne obavijesti, Moj molitvenik.

 

 1. KRŠTENI - VJENČANI - UMRLI.

           

Kršteni: 27. IV.2019. Petra Blažević, kći Ivana Blaževića i Mie r. Ručević.

 

Vjenčani: 26.IV.2019. Davor Frazi i Ines Marušić, oboje iz Osijeka; 27.IV.2019.Domagoj Samardžić iz Osijeka i Renata Stipić iz Višnjevca; Antonio Jelečević iz Belog Manastira i Katarina Sćurla iz Luča; Ivan Pokupić i Marta  Mekovec De Carvalho, oboje iz Osijeka; Ivan Pul i Laura Plantak oboje iz Osijeka; Anton Gergorić iz Rijeke i Ivana Šenk iz Pule.

  

Crkveno ukopani: 24.IV.2019. Robert Vagner(1955.).

 

 SVETE MISE  od 28. IV. do 5.V. 2019. godine

 

nedjelja,                     28. travnja 2019. MLADI USKRS NEDJELJA BOŽANSKOG MILOSRĐA

                                    + Emil Žeravica i pok. iz ob. Žeravica i Zelić - 6,30 sati    

+ Slavica i Nedjeljko Vekić i Katica Slišković - 7,30 kod Roka

                                    PRO POPULO - ZA ŽUPLJANE - 9,00 sati

+ iz ob. Šmit, Domazet i Đurasek - 11,30 sati

                                    + Marko Tomić i pok. iz ob. Tomić i Dugalić - 18,30 sati

 

ponedjeljak,               29. travnja 2019.

                                    + Ana Brlek i pok. iz ob. Brlek  – 7,00 sati

                                    + Vesna Getoš - 18.30 sati

                                    + Ivo Josipović - 18,30 sati

 

utorak,                       30. travnja 2019.

                                    + Anica Holik - 7,00 sati

                                    +Zdravko Brođanac i pok. iz ob. Brođanac - 18,30 sati

                                    + Marija-Zdenka i Josip Pavošević -18,30 sati

 

srijeda,                       1. svibnja 2019.

                                    + Đuro i Gabrijela Šrajer - 7,00 sati

                                    + Marija, Želimir, Ivan i Filipa i pok. iz ob. Jurčević - 18,30 sati

                                    + Paulina, Adam i Katica Hok - 18,30 sati

 

četvrtak,                     2. svibnja 2019.

                                    + pok iz ob. Bek i Šurk - 7,00 sati

                                    + Marija Jasenica - 18,30 sati

                                    + Bruno Erhardt - 18,30 sati

 

petak,                         3. svibnja 2019.  

                                    + Zahvala BDM - 7,00 sati

                                   + Ante i Marija Pušić i pok. iz ob. Pušić - 18,30 sati

                                   + Marija i Jozo Marček - 18,30 sati

                                   

subota,                       4. svibnja 2019.  

                                    + iz ob. Pavošević - 7,00 sati

                                   + Jasna i Mandica Alčevski - 7,00 sati

 

nedjelja,                     5. svibnja 2019. TREĆA USKRSNA DAN PRVE PRIČESTI

                                    + Petar i Ružioca Stanić - 6,30 sati   

                                     + Katarina, Ivica i Martin Inhof - 7,30 kod Roka

                                    PRO POPULO - ZA ŽUPLJANE - 9,00 sati

                                    + Manda i Anto Tušla i pok. iz ob. Trconić - 11,30 sati

                                    + Ante Jurić - 18,30 sati

 

Zlatko Hnatešin, župni vikar                                                             Robert Almaši, župni vikar                                                             

mons. Adam Bernatović, župnik

 

 

ŽUPA SV. PETRA I PAVLA – OSIJEK I

KRIZMANICI

katehetska godina 2018./2019.

 

Kateheta: Robert Almaši, župni vikar

 

Bivši polaznici OŠ Sv. Ane

 1. Luka Bilić
 2. Diana Nikolina Čerkez
 3. Dora Jajčinović
 4. Luka Jerković
 5. Dunja Kreidl
 6. Ivo Lacković
 7. Zoa Majić
 8. Stela Nikolić
 9. Antun Radman
 10. Marko Sesar
 11. Dino Švarcer
 12. Antonelio Telak
 13. Korina Tokić
 14. Lara Vidaković
 15. Nives Vešligaj
 16. Domagoj Vukovac
 17. Martin Zelić

 

Bivši polaznici OŠ I. Filipovića

 1. Leonarda Bajraktarević
 2. Tomislav Berečić
 3. Lora Bilandžić
 4. Frane Grančić
 5. Lea Horvat
 6. Fabijan Kordun
 7. Ivan Kordun
 8. Ela Lazarević
 9. Noa Moslavac
 10. Dorian Pavlović
 11. Marin Periš
 12. Hana Rajle
 13. Sven Sabolić
 14. Patrick Stjepanek
 15. Antonia Šarčević

 

 

Kateheta: Dino Pašalić

 

Bivši polaznici OŠ F. Krežme

 1. Matija Blaževac
 2. Filip Ćirić
 3. Laura Čajo
 4. Norina Dernaj
 5. Katarina Domjanović
 6. Robert Gajić
 7. Matija Gavlik
 8. Michel Hajnal
 9. Ana Karavidović
 10. Andrea Kušenić
 11. Luka Kuštro
 12. Leonarda Lozančić
 13. Iva Mamić
 14. Ivona Mandić
 15. Mislav Milašinović
 16. Tin Mišković
 17. Robert Mlinarević
 18. Karlo Novaković
 19. Sven Novoselić
 20. Barbara Pisačić
 21. Ivona Radoš
 22. Mate Ravlić
 23. Stjepan Ručević
 24. Ivan Starčević
 25. Leon Sučić
 26. Ilija Šušak
 27. Antoaneta Tasličić
 28. Andrej Tomanović
 29. Ana Martina Vračić
 30. Ema Zgonjanin

 

Bivši polaznici OŠ A. Mihanović

 1. Marko Baša
 2. Martina Bračko
 3. Donald Dubrović
 4. Maja Gaće
 5. Barbara Galić
 6. Ante Guberac
 7. Marko Hećimović
 8. Luka Jović
 9. Marta Kovač
 10. Mia Krmpota
 11. Erika Kulić
 12. Karla Kulić
 13. Karla Leinweber
 14. Matej Meić
 15. Karla Miloloža
 16. Marija Magdalena Purgar
 17. Marija Petra Purgar
 18. Frano Škojo
 19. Matea Tomas

 

 

Kateheta: Dinko Glavaš

Bivši polaznici OŠ V. Becića

 1. Aurora Katušić
 2. Luka Kovač
 3. Petra Kovačić
 4. Lucija Krpan
 5. Luka Lišnić
 6. Jan Lukić
 7. Stela Marić
 8. Lukas Matković
 9. Lana Meško
 10. Nina Meško
 11. Ante Perković
 12. Pavao Pšihistal
 13. Petar Radeka
 14. Marta Rastija
 15. Barbara Roža
 16. Maria Runje
 17. Petra Samardžić
 18. Mai Sarić
 19. Ana Šabić
 20. Loren Trstenjak
 21. Ena Udovčić
 22. Tonka Vidaković
 23. Josip Vuica
 24. Karla Vuica
 25. Petra Vuica
 26. Lana Malovan
 27. Laura Poklar
 28. Marko Sklizović
 29. Fran Tomić

 

Ukupno: 110

Mladići: 53

Djevojke: 57